Bijeenkomst met Adriaan van Dis alleen voor leden

© foto: Annaleen Louwes

Schrijver Adriaan van Dis is onze gast tijdens de jubileumbijeenkomst op zondag 19 september. Door de corona-maatregelen zijn er die middag in de Oude Mariakerk slechts 100 plaatsen beschikbaar. We hebben daarom moeten besluiten de bijeenkomst alleen voor leden beschikbaar te maken. Leden hebben hierover al bericht gehad, zij kunnen hun interesse kenbaar maken via mail.

Is er geen plaats meer, dan kunnen leden de bijeenkomst online volgen. De link ontvangen zij de dag voorafgaand aan de komst van Van Dis. Voor de dag zelf gelden extra maatregelen in het kader van ons aller gezondheid.

U kunt de lezing alleen bezoeken als u bij de ingang de QR-code voor Nederland op de CoronaCheck-app op uw telefoon kunt tonen, https://coronacheck.nl , of dit uitgeprint kunt laten zien als bewijs dat u negatief getest bent, gevaccineerd bent of hersteld bent van corona. Daarbij dient u ook uw identiteitsbewijs te kunnen tonen.

Het zijn niet echt goede condities om ook het 15-jarig jubileum van Deventer Literair te vieren, wat oorspronkelijk wel de bedoeling was. Maar die ‘aangeklede borrel’ houdt u van ons tegoed!

Lees meer over Adriaan van Dis in het infobulletin


Lezing Adriaan van Dis

Oude Mariakerk
Zondag 19 september 2021
Aanvang 15:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *